Vakantie

Posted by Liesbeth on zondag aug 23, 2015 Under Geen categorie

Nu de vakantie bijna ten einde is, gaan we ons weer richten op het nieuwe komende jaar.
In de vakantie een hele lijst gemaakt met nieuwe liedjes om ons aanbod nog mooier en groter te maken.
Ik hoop dat jullie er ook weer zo’n zin in hebben. Er staan al een heel aantal leuke dingen op het programma. We gaan met Kerstmis weer zingen in de Lambertus kerk en wie weet wat er nog meer op ons pad komt.

Komende week kunnen jullie alvast oefenen met het volgende liedje:
Als je bidt

Geniet nog van jullie laatste weekje vakantie en voor jullie allemaal veel succes het komende schooljaar.

Liesbeth

Tags : | add comments

Uitje

Posted by Liesbeth on zaterdag jul 4, 2015 Under Geen categorie

Als alles meezit gaan we komende zaterdag 11-7 naar Sevenum een uitje met Sterretjes en misdienaars en acolieten.
Kijk of je kunt en meld je aan

Tags : | add comments

Posted by Liesbeth on maandag jun 1, 2015 Under Geen categorie

2014-2015
Wat is er het afgelopen jaar veel gebeurd. we hebben een heel aantal nieuwe Sterretjes bijgekregen en dat is natuurlijk heel erg fijn.
We hebben een heleboel leuke dingen gedaan. Gezongen met Harmonie St Cecilia, met de Christmas Sing Along in de van Doorne Kiosk. Gezongen met Kerstmis in onze eigen kerk. Ook nog een speciale kindje wiegen viering.
Wel vier Eerste Heilige Communie vieringen en dan natuurlijk nog gewoon iedere maand de hoogmis mogen opluisteren. Ik vind dat we trots mogen zijn.
Nu gaan we nog een laatste keer zingen voordat de zomervakantie begint.
Ik wens jullie allemaal een mooie zomer toe en tot volgend jaar

Tags : | add comments

nieuw jaar

Posted by Liesbeth on zondag aug 17, 2014 Under Geen categorie

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Nieuwe pianiste en een hoop kinderen die helaas ons koor hebben verlaten, maar ook een paar nieuwe Sterretjes. We gaan daarom een aantal dingen veranderen en hopen dat er zo weer nieuwe Sterretjes bij mogen komen.
Vanaf as zondag 24 augustus gaan we repeteren om 10 uur in de dagkapel van de St Joriskerk. We repeteren tot kwart voor elf, want daarna gaat de mis beginnen en hebben de mensen van de kinderwoorddienst de dagkapel nodig.
Iedere derde zondag van de maand mogen we de eucharistieviering opluisteren met mooie en leuke liedjes. De eerste keer zal op 21 september zijn.

Tags : | add comments

Hoera

Posted by Liesbeth on maandag okt 28, 2013 Under Geen categorie

Afgelopen zaterdag hebben we weer prachtig gezongen, dat kwam niet alleen door ons zelf maar ook door Rebecca onze nieuwe pianiste.
We hebben er een mooie mis van gemaakt.
Komende weken gaan we extra oefenen om onze inzetten en slotnoten nog meer gelijk te krijgen. we gaan de mis verder instuderen en ik heb nog wat nieuwe liedjes voor jullie.
Op zondag 24 november, dan is het Christus Koning, mogen we voor het eerst op zondagochtend zingen in de St Joriskerk. We gaan extra ons best doen om er iets moois van te maken, maar dat gaat vast en zeker lukken.
Rebecca, we vinden het allemaal heel erg fijn, dat je ons bent komen versterken en we hopen nog een heleboel mooie muziek te mogen maken samen.

Tags : | add comments

Nieuwe Pianiste

Posted by Liesbeth on zaterdag okt 19, 2013 Under Geen categorie

Nadat we van de zomer afscheid hebben genomen van Vera, hebben we iedere keer met andere (gast)- begeleiders gezongen. We vonden het heel fijn dat Meneer Habraken en meneer van Moorsel ons wilden begeleiden, maar er gaat niet boven een eigen pianist.
Dankzij de inbreng van pastoor Wilmink hebben we nu weer een nieuwe pianiste en wel Rebecca Tanjung.
Rebecca had ons een keer horen zingen en wilde ons heel graag helpen. Afgelopen vrijdag hebben we voor de eerste keer samen gerepeteerd en dat klonk heel erg fijn. Fijn om weer gewoon kleine stukjes te kunnen oefenen. Het gaat er allemaal wel weer heel mooi door klinken. Rebecca , welkom bij “de Sterretjes”en we hopen dat we samen nog heel veel mooie liedjes mogen zingen.

Tags : | add comments

De Sterretjes on tour

Posted by Liesbeth on zaterdag okt 5, 2013 Under Geen categorie

Morgenvroeg om half 10 gaan we zingen in de St Martinus kerk aan ‘t Hofke in Eindhoven.
Dat gaat erg leuk worden en natuurlijk ook wel een beetje spannend. Meneer van Moorsel zal ons weer begeleiden op de piano.
Voor twee Sterretjes zal dat tevens de laatste keer zijn dat ze meezingen Tessa en Floor gaan helaas afscheid van ons nemen.
Lieve meiden, dank jullie wel voor jullie inzet en wie weet zien we jullie nog wel een keer in de kerkbanken.

Op tien november zingen we dan voor het eerst op zondagochtend in de St Joriskerk. Er zijn dan altijd heel veel kinderen en we hopen zo op wat extra aanwas, want die kunnen we nu zeker extra goed gebruiken.
Dus vind je het leuk om te zingen , meld je dan aan en kom gezellig meedoen.
we repeteren om vrijdagmiddag van kwart voor 5 tot kwart voor 6 in de oude dagkapel van de St Joriskerk.

Tags : | add comments

Een nieuw jaar

Posted by Liesbeth on maandag aug 5, 2013 Under Geen categorie

Op 9 augustus starten we onze eerste repetitie van het jaar 2013-2014.
Vorig jaar hebben we afscheid moeten nemen van een aantal Sterretjes, dus beginnen we met een klein groepje. We houden de moed er in, gewoon omdat het fijn is om te zingen in de kerk.
De mensen zijn altijd erg blij als we gezongen hebben en na iedere viering krijgen we wel applaus. Niet dat we het daar voor doen, maar het is toch leuk.
Als je het leuk vindt om te zingen of om muziek te maken, kom ons dan ondersteunen, want we kunnen elke hulp gebruiken.
De shirtjes zijn schoon en fris gewassen en na een heerlijke vakantie nodigen wij jullie uit om op 24 augustus om 19.00 uur naar de st Joriskerk te komen en samen met ons de eucharistieviering te vieren.

Tags : | add comments

Laatste gezinsviering van het jaar

Posted by Liesbeth on zaterdag jun 22, 2013 Under Geen categorie

Vandaag hebben we voor de laatste keer dit jaar gezongen. Het was bijzonder want we hebben vanavond ook afscheid genomen van onze Vera. Ruim drie jaar was ze onze pianiste, maar nu gaar ze studeren in Arnhem en dat valt niet meer te combineren. Jammer want we gaan haar echt missen. Ook van een aantal Sterretjes hebben we afscheid moeten nemen. Lieve, Amy en Janne heel erg bedankt voor jullie inzet. We vinden het jammer dat jullie vertrekken.
Nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie. Ik wens jullie een hele fijne zomer toe en na de vakantie gaan we weer vol frisse moed verder.
De eerst volgende keer dat we zingen is op zaterdag 24 augustus.Sterretjes poster

Tags : | add comments

Hick Fotografie

Posted by Liesbeth on donderdag mei 2, 2013 Under Geen categorie

Afgelopen zaterdag hebben we weer prachtig gezongen. Mick dank je wel voor het meezingen en Janne super dat je zo snel gekomen bent met opa.
Tijdens de viering was er een fotografe die prachtige foto’s gemaakt heeft. We gaan deze gebruiken om een flyer te maken voor de werving van nieuwe Sterretjes. Hier alvast 1 foto als je je eigen foto een keer wilt zien of wil hebben, laat maar weten, je kunt ze kopen.

Tags : | add comments