Kerst 2010

Posted by Liesbeth on dinsdag dec 28, 2010 Under Geen categorie

Onze 1e Kerstmis zit er weer op. We hadden het al best druk. Op woensdag 21 december mochten we zingen in de Wilgenhof. Het was er druk en warm, maar jullie hebben het echt heel erg knap gedaan. Als dank kregen we nog een cadeautje, dat hoeft natuurlijk niet, maar is wel leuk.

Tijdens de Kerstnacht speelden een heel stel van ons mee in het kerstspel in de St. Joriskerk. Wat was het daar koud hè jongens. Het ging erg goed en misschien is het leuk, als we volgend jaar allemaal mee doen. ( Hoeft niet hoor)

Op 2e Kerstdag mochten we zingen in de Gerardus Majella kerk endat was ook voor mij echt wel spannend. Vera kon helaas niet , dus meneer van Moorsel van het St. Joriskoor kwam ons begeleiden op het orgel. Dat was echt heel aardig van hem. Jullie hebben mooi gezongen en heel erg je best gedaan en ik ben super trots op wat jullie allemaal al geleerd hebben dit jaar.

Leave a Reply

*