Communie St Joris

Posted by Liesbeth on zondag jun 26, 2011 Under Geen categorie

Vandaag hadden we alweer een eerste communie viering. Deze keer was het in de St Joriskerk. Drie kinderen van ons koortje mochten vandaag voor de eerste keer de Heilige communie ontvangen. Mick , Naomi en Jitte van harte gefeliciteerd.

Suzanna en Jessica zaten ook in de kerk en ze wilden ook wel meezingen. Heel erg leuk dat we jullie weer een keer zagen en dat jullie zomaar mee wilden zingen.

Ook meneer van Moorsel heel erg hartelijk bedankt dat u ons wilde begeleiden, nu Vera er niet was. Ik vond dat jullie het weer super gdaan hebben en oook vanuit de kerk kreeg ik weer veel complimentjes voor jullie. Fijn om te horen hè.

Komende vrijdag hebben we nog 1 keer repetitie voor de zomervakantie en dan horen jullie ook alles over het uitje van de 9e.

groetjes, Liesbeth

Leave a Reply

*