Nieuwe Pianiste

Posted by Liesbeth on zaterdag okt 19, 2013 Under Geen categorie

Nadat we van de zomer afscheid hebben genomen van Vera, hebben we iedere keer met andere (gast)- begeleiders gezongen. We vonden het heel fijn dat Meneer Habraken en meneer van Moorsel ons wilden begeleiden, maar er gaat niet boven een eigen pianist.
Dankzij de inbreng van pastoor Wilmink hebben we nu weer een nieuwe pianiste en wel Rebecca Tanjung.
Rebecca had ons een keer horen zingen en wilde ons heel graag helpen. Afgelopen vrijdag hebben we voor de eerste keer samen gerepeteerd en dat klonk heel erg fijn. Fijn om weer gewoon kleine stukjes te kunnen oefenen. Het gaat er allemaal wel weer heel mooi door klinken. Rebecca , welkom bij “de Sterretjes”en we hopen dat we samen nog heel veel mooie liedjes mogen zingen.

Leave a Reply

*